About me

In 2010 werd ik geïnterviewd door de Channel 4 newsroom en geïnterviewd over het gebruik van strandhanddoeken op stranden in het Verenigd Koninkrijk. In dit interview, ik zei dat dit een van mijn favoriete projecten, en een paar weken later, kreeg ik een telefoontje van een heer genaamd James Fink die vertelde me dat hij had gevonden een mooie strandhanddoek ontwerp in Nederland en het was een grote hit met de strandhanddoek kopen publiek. Hij noemde het strand handdoeken met een twist! Dit was de eerste keer dat ik het gevoel had dat ik een nieuw project had, dus ik kon het niet geloven. Op het einde, verkocht ik de handdoek die ik maakte aan het einde van het interview en James was blij met mijn nieuwe onderneming. En ik herinner me nog de vreugde die ik voelde toen ik de handdoek in mijn lokale winkel zag.

Ik heb veel ervaring omdat ik het de hele tijd doe. Echter, de beste manier om te leren hoe je een handdoek te gebruiken is om te gaan en gebruik een zelf, zien of je het leuk vindt en zo niet, u altijd het merk te veranderen in iets anders. Hier is wat je eerst moet doen en dan kun je zien wat te verbeteren:

Zorg ervoor dat de handdoek is van goede kwaliteit en comfortabel. Dit is belangrijk om twee redenen: U wilt niet dat de handdoek vochtig wordt, en u wilt dat deze langer vers blijft. Je moet proberen om een handdoek die is gemaakt van stof die geen chemicaliën bevat, of dat geen chemicaliën in het te gebruiken. Ik ben geen expert op handdoeken, maar ik heb veel verschillende merken handdoeken gebruikt en de beste voor mij zijn degenen die een hogere kwaliteit van het materiaal hebben en zijn niet katoen.

Mijn vader vertelde me altijd dat handdoeken zijn een van de meest kostbare artikelen in het huis, maar ik heb hem nooit geloofd, totdat ik dit bericht op de blog te lezen.

Ik heb veel vrienden die strandhanddoeken als hun persoonlijke item dragen. Ik was erg benieuwd hoe ze ze dragen. Dus besloot ik om ze te bezoeken en uit te vinden hoe ze hun handdoeken gebruiken. Ik wilde zien hoe mensen handdoeken gebruiken en wat voor soort mensen ze zijn. Ik ging naar het huis van mijn vriend en ik liep naar binnen om te zien wat is de handdoek die aan hun muur hangt. Het is een witte handdoek met de grootte van een auto. Ik dacht dat het interessant zou zijn om te zien wat de rest van de handdoek is voor gebruikt, dus ik een grote handdoek koos. Ik was verrast dat de handdoek gewoon aan de muur hangt. Het is een beetje vreemd hoe je moet staan en pak de handdoek voordat u het gebruiken, alsof je probeert om iets te halen van een luchthaven of een bank.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik graag lees over strandhanddoeken die zowel betaalbaar als comfortabel in gebruik zijn. Ik begon deze blog omdat het me echt opwindt en het was een zeer moeilijke uitdaging om de beste strandhanddoeken te vinden voor onze vakantie in Nederland. Ik heb nu de meest uitgebreide lijst van strandhanddoeken voor u gemaakt! Ik heb geprobeerd om u zoveel goede kwaliteit strandhanddoeken mogelijk.

Ik heb ook geprobeerd om de kwaliteit en prijsverschil tussen verschillende merken te laten zien, maar houd er rekening mee dat ik geen strandlaken expert ben en er zijn veel merken met dezelfde kwaliteit, dus er kunnen enkele verschillen in kwaliteit zijn. De prijzen zijn precies wat ik kon vinden. Dit is een gemiddelde van veel verschillende prijzen in Nederland en andere landen. Ik heb links toegevoegd voor u om meer te lezen over elk van de strandhanddoeken op mijn blog. Ik ben een strandhanddoek expert.

Mijn visie

Mijn passie zit in de strandlakenindustrie. In de loop der jaren heb ik veel geleerd van mijn klanten, zowel groot als klein, over wat er gaat in het maken van een goede handdoek. Dus ik ben begonnen met een paar fundamentele aanwijzingen hier en daar om u te helpen er zeker van dat uw handdoek zal worden van topkwaliteit.

Hoe ziet de strandhanddoek eruit?

U de strandhanddoek mensen vragen wat hun handdoek eruit ziet. Velen van hen zullen u laten weten dat ze meestal twee soorten handdoeken te maken: degenen die een zacht oppervlak en een zeer krassend en schurend een. Dit is een goede zaak om te weten, omdat de handdoek die u koopt van een winkel zal waarschijnlijk een krassende of schurende handdoek aan de binnenkant. Als u zich zorgen maakt, u hen ook vragen of ze gebruik maken van een chemische behandeling die kan helpen de handdoeken te duren voor meerdere jaren.